Dow's, Rose

Meer afbeeldingen

Dow's, Rose
€ 11,25

Dow's Rosé Port is een moderne en trendy wijn in het verder zeer traditionele portassortiment. De kleur is verkregen door een korte maceratie van de druivenschillen. Het is een wijn die koel en jong gedronken moet worden. Geur en smaak bieden diep intens rood fruit met een rijke schakering van kersen, frambozen en aardbeien in perfecte licht zoete portharmonie.

Dow's, Rose is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

Dow's is een uit 1798 daterende portfirma diein 1882 werd gekocht door de huidige eigenaar, de familie Symington, een van de meest vooraanstaande Engelse portfamilies met een lange geschiedenis in de streek. Hun ports hebben grote kwaliteit door een enorm bezit aan portmerken en wijngaarden. Het merendeel van de druiven, die gebruikt worden voor Dow's port, komen van de Quinta's (wijnboerderijen) in de omgeving van het plaatsje Pinhao, die bekend staat om de productie van hun schitterende, geconcentreerde portwijnen. Dow's Rose Port is een moderne en trendy wijn in het verder zeer traditionele portassortiment. De kleur is verkregen door een korte maceratie van de druivenschillen. Het is een wijn die koel en jong gedronken moet worden. Geur en smaak bieden diep intens rood fruit met een rijke schakering van kersen, frambozen en aardbeien in perfecte licht zoete portharmonie.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Dow's Rose port is een verrukkelijk aperitief, dat op ijs nog beter tot zijn recht komt. Ook bij desserts zoals bavarois van rood fruit zal gekoelde roseport voor verrassingen zorgen.
Land Portugal
Soort Port
Karakter Nee
Streek Douro
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.