Terrasola Cabernet Sauvignon

Meer afbeeldingen

Terrasola Cabernet Sauvignon
€ 8,25

Jean Leon, een legendarische restaurateur uit Hollywood, besloot in zijn geboorteland Spanje nieuwe wijnen te creeeren met druiven van Franse oorsprong aan te planten in een specifieke wijngaard. Daarmee ontstond het begrip Pago wijnen en werd geschiedenis geschreven. Terrasola biedt een eerste kennismaking met Pago wijnen: het is een helder rode aromatische wijn met een geurig bouquet van rode bessen en kersen, een zweempje drop, levendige zuren en een speelse afdronk. Lekker bij vleessalades, kip- en kalfsvlees, jonge kaas of de barbecue.

Terrasola Cabernet Sauvignon is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

De legendarische reputatie van Jean Leon gaat terug tot de zestiger jaren van de vorige eeuw. Hij was een fameuze restaurateur in Hollywood, die besloot terug te keren naar zijn geboorteland Spanje om er nieuwe wijnen te creeeren. Hij koos voor een nieuw concept: wijngaardwijnen en importeerde daartoe Franse druivenstokken zoals Cabernet Sauvignon. Hij plantte ze aan op de best gelegen gronden,maakte wijnen uitsluitend afkomstig van die specifieke wijngaard met de eigenkenmerkende bodemstructuur en eigen microklimaat. Daarmee ontstond het begrip Pago wijnen en werd geschiedenis geschreven. De Terrasola wijnen bieden een eerste kennismaking met Pago wijnen. De Terrasola Cabernet Sauvignon is een helder rode aromatische wijn met een geurig bouquet van rode bessen en kersen, een zweempje drop, levendige zuren en een speelse afdronk. Lekker bij vleessalades, kalfsvlees en kipgerechten en honge (harde) kaas. Ook lekker bij de barbecue of "zo maar" op een gezellige avond.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Lekker bij vleessalades, kalfsvlees en kipgerechten en jonge (harde kaas) Ook lekker bij de barbecue of "zo maar" op een gezellige avond.
Land Spanje
Soort Rode wijn
Karakter Nee
Streek Penedes
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.