Aanbieding!

De Bos Fairtrade Cabernet Sauvignon

9,95 8,50

Wat een heerlijke, eerlijke wijn:
Wijn met elegante aroma’s van framboos, zwarte bes en pruimen. De smaak is mooi en zacht met heel veel fruit en een nadrukkelijke afdronk.

LET OP: speciaal voor u ingekocht. Extra voordelig, maar beperkt beschikbaar. Op = OP!!

Beschrijving

Bosman Family Vineyards is gelegen nabij Wellington in het wijngebied Paarl, ten noorden van Stellenbosch. Sinds 1798 worden er al door het toenmalige Lelienfontein Estate wijnen geproduceerd. Vanaf 1956 besloot de familie Bosman zich echter te richten op het enten en kweken van wijnranken en stokken. In 2007 heeft Bosman de totaal gerenoveerde wijnkelders en productiefaciliteiten weer in gebruik genomen om pure kwaliteit te produceren onder de naam Bosman Family Vineyards. Met de nieuwe wijnmaakster Corlea Fourie lijkt dit goed te lukken. Zo scoorden onlangs twee van Bosman’s wijnen (Optenhorst & Erfenis) een plek in de Top 100 South African Wines Challenge, mede beoordeeld door verschillende Masters of Wine, waaronder Tim Atkins.
Alle ‘bush vines’ worden handmatig geoogst, waarna deze met behulp van moderne technieken gevinifieerd worden tot pure en elegante wijnen. Vanaf 2009 is Bosman Family Vineyards in het bezit van een Fairtrade certificaat. Bovendien zijn de vele medewerkers van Bosman mede-eigenaar van het estate doormiddel van een uniek aandelenprogramma genaamd Black Economic Empowerment.

Wijn met elegante aroma’s van framboos, zwarte bes en pruimen. De smaak is mooi en zacht met heel veel fruit en een nadrukkelijke afdronk.

Extra informatie

Gewicht1000 kg
Culinair

lamsgerechten, Rood vlees, stoofgerechten of voor bij het haardvuur.

Land

Soort

Karakter

Streek

Inhoud