By L'Avenir, Cabernet/ Merlot

Meer afbeeldingen

By L'Avenir, Cabernet/ Merlot
€ 8,25

Michel Laroche, een van de meest innovatieve en ondernemende wijnproducenten maakt op zijn landgoed l'Avenir in Stellenbosch niet alleen landgoedwijnen, maar brengt daarnaast een aantal wijnen waarvoor de druiven elders in de Westkaap betrokken worden. Zorgvuldige druivenselectie uit de beste gebieden garandeert optimaal fruit en een elegante structuur. De helderrode wijn belooft met een zeer aantrekkelijke geur veel rood fruit, laurier, zoethout en zelfs een vleugje chocolade. In de smaak komt alles dan ook samen tot een soepel glas wijn.

By L'Avenir, Cabernet/ Merlot is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

Wie voor het eerst in Kaapstad aankomt is diep onder de indruk van de schoonheid van het landschap met de imposante bergen die de wijngaarden begrenzen. Een van de meest kenmerkende eigenschappen van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw is het prachtige zonnige klimaat. De temperatuur van de warme Kaapzon wordt echter sterk beinvloed door de koele zeewind van de Atlantische en Indische Oceaan, waarvan het water door de invloed van de Zuidpool niet warmer wordt dan 16 graden. Michel Laroche, een van de meest innovatieve en ondernemende wijnproducenten maakt op zijn landgoed l'Avenir in Stellenbosch niet alleen landgoedwijnen, maar brengt daarnaast een aantal wijnen waarvoor de druiven elders in de Westkaap betrokken worden. Zorgvuldige druivenselectie uit de beste gebieden garandeert optimaal fruit en een elegante structuur. De druiven werden separaat gegist in roestvrijstalen tanks en de wijn rijpte 10 maanden op kleine eiken fusten. De helderrode wijn belooft met zijn zeer aantrekkelijke geur veel rood fruit, laurier, zoethout en zelfs een vleugje chocolade. In de smaak komt alles dan ook samen tot een evenwichtig vriendelijk soepel glas wijn.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Deze Cabernet Sauvignon/Merlot wijn is een allemansvriend, die bij velen een warm onthaal za vinden. Bij de barbecue, stoofschotels, rood vlees, maigret de canard, middelsterke kazen: de wijn zal zich er allemaal bij thuisvinden.
Land Zuid Afrika
Soort Rode wijn
Karakter Nee
Streek Stellenbosch
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.