Cava MVSA Brut Semi Seco

Meer afbeeldingen

Cava MVSA Brut Semi Seco
€ 10,75

Deze Cava is opgedragen aan de Muzes, die Spanje's grootste kunstenaars inspireerden: Salvador Dali, Pablo Picasso, Joan Miro en Francisco de Goya. De vier gekleurde blokjes op het etiket staan voor hen symbool. Musa Semi-Seco is een elegante mildzoete wijn waarvan het volfruit aroma vooral herinnert aan rijpe peren en perziken. Levendige zuivere wijn die ieder feestje extra cachet zal geven. Winnaar van een zilveren medaille in Estland.

Cava MVSA Brut Semi Seco is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

Cava is de beschermde naam voor mousserende wijn afkomstig uit h et Penedes gebied en geproduceerd volgens de traditionele methode. Dit houdt in dat de mousse in de wijn ontstaat doordat de tweede gisting op fles plaatsvindt. De productie van Cava's luidde vanaf het eind van de 19de eeuw een nieuw tijdperk in voor het Penedes-gebied en de provincie Catalonie. Deze Cava is opgedragen aan de Muzes, die Spanje's grootste kunstenaars inspireerden: Salvador Dali, Pablo Picasso, Joan Miro en Francisco de Goya. De vier gekleurde blokjes op het etiket staan symbool voor deze grote vier Spaanse kunstenaars, die Spaanse kunst over de hele wereld bekend en geliefd maakten. Musa Semi-Seco is een elegante mildzoete wijn waarvan het volfruit aroma vooral herinnert aan rijpe peren en perziken. Levendige zuivere wijn, die ieder feestje extra cachet zal geven. Winnaar van een zilveren medaille in Estland.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Deze elegante mildzoete wijn kan elk moment van de dag tot feest maken, maar leent zich bij uitstek als perfecte begeleider desserts als ijs en vruchten.
Land Spanje
Soort Mousserend
Karakter Nee
Streek Penedes
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.