Crin Roja, Rosado, Tierra de Castilla

Meer afbeeldingen

Crin Roja, Rosado, Tierra de Castilla
€ 5,65

Een heldere, felroze rosé boordevol aroma's van rode zomervruchten als aardbeien, frambozen en kersen. Achter die vrolijke fruitigheid zit een kruidig accent. Een volle, vrolijke, toegankelijke rosé met body die zowel als glas op zich als aan tafel tot zijn recht komt. Hij bestaat voor 100% uit tempranillo. De Crin Roja Rosado is een vino de la tierra, de kwaliteitsaanduiding die vergelijkbaar is met een Franse vin de pays. Hij komt uit Castilië, het gebied ten zuiden van Madrid.

Crin Roja, Rosado, Tierra de Castilla is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

Deze fruitige, lichtkruidige, frisse rosé met 'bite' komt uit Castilië, het grote wijngebied ten zuiden van Madrid. De Crin Roja is een vino de la tierra. Deze kwaliteitsaanduiding is vergelijkbaar met de Franse vin de pays. De heldere, felroze wijn bestaat voor 100% uit de tempranillodruif. Hij is fris, fruitig en frivool genoeg om zo, als glas op zich, van te genieten, maar hij heeft zeker voldoende kracht en body om bij allerlei zonnige gerechten te serveren. Uiteraard bij tapas, maar ook bij Hollandse borrelhapjes, bij een koud buffet, de barbecue, pasta's met zeevruchten of kip, salades. Een multi-inzetbare wijn voor veel momenten en veel mensen.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Zo'n frisfruitige rosé met beet kan veel hapjes en gerechten aan. Lekker bij tapas, goed gevulde salades, koud buffet met vleeswaren en salades, barbecue, pasta met vlees- en/of tomatensaus, jonge en jongbelegen kaas.
Land Spanje
Soort Rosé
Karakter Nee
Streek Nee
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.