Fleur du Cap, Pinotage

Meer afbeeldingen

Fleur du Cap, Pinotage
€ 10,05

De donkere, robijnrode wijn met een mooie violetkleurige fonkeling heeft allerlei fruitaroma's, van frisse rode bessen tot zwoele gestoofde pruimen. De combinatie van zuur en zoet levert een spannend smakenspel op. De fruitrijke wijn is vol, krachtig en stevig en komt bij diverse soorten geroosterd en gegrilleerd vlees het best tot zijn recht. Deze wijn van Zuid-Afrika's eigen, inheemse pinotagedruif is ook de klassieke begeleider van bobotie, de Kaapse vlees-groentenstoofschotel.

Fleur du Cap, Pinotage is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

Fleur du Cap is een merkwijn van wijnhuis Bergkelder waarin de kenmerken van zowel de druif als zijn Kaapse herkomst naar voren komen. Deze donkere, robijnrode Pinotage heeft een mooie, violetkleurige fonkeling. In de smaak komen allerlei fruitaroma's voor, van frisse rode bessen tot gestoofde pruimen. Die variatie levert een spannend zuur-zoet smaakspel op. Deze robuuste eetwijn heeft 15 maanden op twee jaar oude vaten van Frans eikenhout gelegen. De ferme, fruitrijke wijn past perfect bij allerlei soorten gegrilleerd en geroosterd vlees. Van kruidige lamskoteletten tot karbonades, van wildzwijnsteak tot struisvogelbiefstuk, van entrecote tot kalkoenpoten. Deze wijn van Zuid-Afrika's eigen, inheemse pinotage is ook de klassieke begeleider van bobotie, de Kaapse vlees-groentestoofschotel.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Deze robuuste, fruitrijke wijn is gemaakt om bij geroosterd en gegrilleerd vlees te schenken. Hij past bij kruidige lamsbout, sappige karbonades, struisvogelbiefstuk, wildzwijnsteak, entrecote, kalkoenpoten enzovoort. Pinotage is de klassieke begeleider v
Land Zuid Afrika
Soort Rode wijn
Karakter Nee
Streek Nee
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.