Le Collezioni Soave

Meer afbeeldingen

Le Collezioni Soave
€ 6,15

Het huis Pasqua dateert al uit 1925 en opereert door heel Italie. De Soave Le Collezioni echter is afkomstig van Pasqua`s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noord-Oosten van Verona. Le Collezioni Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma's van citrusfruit zoals rode grapefruit.Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.

Le Collezioni Soave is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

Het huis Pasqua dateert al uit 1925. Oorspronkelijk legde het zich toe op regionale wijnen van het Veneto¬district, maar tegenwoordig voert Pasqua een zeer uitgebreid assortiment dat ook wijnen uit andere gebieden omvat. In de serie Le Collezioni zijn er vele terug te vinden. De Soave Le Collezioni echter is afkomstig van Pasqua`s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noordoosten van Verona. Le Collezioni Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma`s van citrusfruit zoals rode grapefruit. Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Collezioni Soave leent zich voortreffelijk bij voorgerechten, salades, visschotels als tong in witte wijnsaus, schaal¬ en schelpdieren en pasta`s of risotto`s ~di mare~ Ook zeer geschikt als aperitiefwijn
Land Italië
Soort Witte wijn
Karakter Nee
Streek Puglia
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.