La Trappe Dubbel

Meer afbeeldingen

La Trappe Dubbel
€ 4,95

La Trappe Dubbel heeft een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zout van smaak en heeft het een frisse afdronk, dit ontstaat mede door het karamelmout.

Mooi en authentiek met een warme,
bruine kleur. Een tikkeltje zoet van
smaak met een fris en zacht
aromatisch karakter.

Alcohol 7%

La Trappe Dubbel is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

La Trappe Dubbel heeft een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zout van smaak en heeft het een frisse afdronk, dit ontstaat mede door het karamelmout. Authentic Trappist Product Een echte Trappist: 1) Brouwt binnen de muren van een Trappistenabdij, 2) Onder toezicht van monniken 3) En een gedeelte van de opbrengst gaat naar goede doelen De monniken staan borg voor onze authenticiteit La Trappe omarmt actief de waarden van een echte Trappist “Zuinig omgaan met wat god ons gegevens heeft: mens en milieu” • Eigen bronwater • Uitsluitend natuurlijke producten • Zoveel mogelijk lokale ingrediënten • Gerst uit de omgeving • Samenwerking De Diamant groep en Prins Heerlijk: mensen met een verstandelijke beperking.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Nee
Land Nederland
Soort Overig
Karakter Mooi en authentiek met een warme, bruine kleur. Een tikkeltje zoet van smaak met een fris en zacht aromatisch karakter.
Streek Californië
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.