Rendez-vous Thuerry Rosé

Meer afbeeldingen

Rendez-vous Thuerry Rosé
€ 11,10

De wijnbouw in de Provence heeft de afgelopen decennia een enorme vlucht genomen. Oorspronkelijk waren het de klassieke cooperaties die de dienst uitmaakten, tegenwoordig hebben vele moderne producenten nieuwe vinificatiemethoden geintroduceerd. Naast een aantal nieuwe A.C. zijn ook vele Vin de Pays ontstaan vernoemd naar de streek. Rendez-Vous Thuerry rose is afkomstig van de hellingen van de Verdon rivier. Een trendy wijn, evenwichtig, helder oranje van kleur met een bouquet van zomers fruit als sappige kersen.Pittige en uitnodigende afdronk

Rendez-vous Thuerry Rosé is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

De wijnbouw in de Provence heeft de afgelopen decennia een enorme vlucht genomen. Waren het van oorsprong de klassieke cooperaties die de dienst uitmaakten, tegenwoordig heeft het gebied veel investeerders en moderne producenten aangetrokken, die nieuwe en moderne vinificatiemethoden introduceerden en het gebied en de wijnbouw verder ontwikkelden. Naast vele nieuwe herkomstgebieden (A.C.) zijn ook vele Vin de Pays ontstaan die vernoemd worden naar de streek. Rendez-vous Thuerry rose is afkomstig van de hellingen van de Verdon rivier. Het presenteert in een trendy uitvoering een evenwichtige helder oranje kleurige rose wijn met een bouquet van zomers fruit als sappige kersen. De afdronk is pittg en zeer uitnodigend.
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Trendy wijn voor informele gezellige bijeenkomsten als zomerse beach party's. Lekker als aperitief en bij barbecue, salades en kip.
Land Frankrijk
Soort Rosé
Karakter Nee
Streek Provence
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.