Southern Right, Pinotage, Hemel-en-Aarde Vallei (op inschrijving)

Meer afbeeldingen

Southern Right, Pinotage, Hemel-en-Aarde Vallei (op inschrijving)
€ 14,90

Prachtige Pinotage met verfijning. Donkerrood, geurig en smaakrijk. Fris èn zwoel. Met bessen en bramen, gedroogde pruim en een vleug pittige tabak. Vol èn elegant. Zacht met body. Véél wijn, maar zeker niet zwaar. In balans.

LET OP: Deze wijn is volledig uitverkocht en weer leverbaar vanaf april 2018
U kunt zich inschrijven voor levering van deze wijn door een mail te sturen naar totaalwijn@gmail.com

Southern Right, Pinotage, Hemel-en-Aarde Vallei (op inschrijving) is alleen te bestellen per 6 stuks of een veelvoud hiervan.
Beschrijving

Lange omschrijving

Tim Hamilton Russell is de grondlegger van Hamilton Russell, het Zuid-Afrikaanse wijnhuis dat top-terroirwijnen produceert. Anders dan de meeste andere nieuwe-wijnwereld-producenten koos Hamilton Russell er niet voor om met eindeloos veel variëteitente werken. Hij selecteerde twee druivenrassen waarvan hij verwachtte dat ze in de koele Walker Bay excellente kwaliteit zouden leveren en de unieke herkomst konden tonen. Hamilton Russell Chardonnay en Pinot Noir zijn inmiddels wereldberoemd. Zoon Anthony Hamilton vond in de nabijgelegen Hemel-en-Aarde Vallei het ideale terroir voor pinotage en sauvignon blanc. Hij gaf ze hun eigen label: Southern Right. De donkerrode Pinotage is prachtig. Geurig en smaakrijk. Bes, braam, pruim en tabak. Zwoel èn fris. Vol èn elegant. Zacht met body. Veel wijn!
Extra informatie

Extra informatie

Culinair Vlees: geroosterd rood- en witvlees, van entrecote tot varkensfilet. Ook stoofschotels met vlees, groenten en specerijen. Wild: fijne wildpeper, hazenrug, reebiefstuk. Gevogelte: pittig en kruidig gevulde kalkoen, struisvog
Land Zuid Afrika
Soort Rode wijn
Karakter Nee
Streek Walker Bay
Inhoud 75 cl
Herkomst Nee
Reviews
Trusted Shops Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.