WELKOM

Welkom bij Totaalwijn, de plek voor de lekkerste wijnen. Of je nu op zoek bent naar een rode, witte, rosé, biologische of speciale wijn, bij ons vind je het allemaal. We hebben ook een selectie van de best verkochte wijnen en topwijnen. Naast wijnen bieden we ook speciale bieren, zoete wijnen, dessertwijnen en verschillende proefpakketten aan. Verwen jezelf of verras iemand met onze hoogwaardige wijnen. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek jouw nieuwe favoriete wijn!

Over Totaalwijn

Totaalwijn is een wijnwinkel uit het oosten van Nederland. Om precies te zijn, wij zitten in Terborg net naast Doetinchem. Wij zijn een onderdeel van de Terborgsche Wijncentrale

Opgericht in 2001 door Sjaak Meijer en Gerard Beijer is Totaalwijn uitgegroeid tot een business van ongekende omvang.

Al fietstend door de Achterhoek, wielrennen is de grote passie van de eigenaren, is de droom van een eigen webwinkel jaren geleden ontstaan.

Kom eens proeven

Drankenhandel Terborgse Wijncentrale heeft een zeer uitgebreid assortiment in wijnen, bieren en (fris)dranken voor horeca en evenementen. Wij hebben alles in huis om de horeca en de evenementen te bevoorraden. Ook zijn wij trotse leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken.
Lees meer…

Telefoon

0315-323736

Totaalwijn