http://www.berghinhetzadel.nl/acties/bihzambassadeur/nieuws/geslaagde-wijnproefavond-in-terborg/ Bovenstaand de link naar de site van Bergh in het Zadel: De wijnproefavond voor Ambassadeurs van Bergh in het Zadel, die de Terborgse Wijncentrale op vrijdagavond 28 oktober in haar vestiging in Terborg heeft gehouden, is een groot succes geworden. En dat ondanks het feit dat de opkomst wat tegen viel. De wegblijvers bleken weer eens ongelijk te hebben, want het werd een leuke, sfeervolle en gezellige avond. Tijdens de proeverij in de gelagkamer van de Wijncentrale konden de deelnemers een diversiteit aan witte en rode wijnen proeven. Wijnen van verschillende druivensoorten, uit verschillende landen en in verschillende prijsklassen. Het proeven ging vergezeld van diverse hapjes. Wijnkenner Sjaak Meijer had bij elke fles wijn een kort verhaal, hetgeen de proeverij nog interessanter maakte. Onder toeziend oog van Gerard Beijer, eigenaar van de TWC, werd van de mogelijkheid om te proeven royaal gebruik gemaakt. Zozeer zelfs dat men om 22.30 uur, het tijdstip dat de proeverij oorspronkelijk zou duren, men amper aan de rode wijnen was begonnen. Dat de wijnen in de smaak vielen, bleek wel uit het feit dat die avond door verschillende Ambassadeurs een of meerdere flessen wijn werden besteld. Dat was gunstig voor Bergh in het Zadel. Voor elke gekochte fles wijn wordt namelijk door TWC één euro aan Bergh in het Zadel gedoneerd. Dat zelfde geldt ook voor de geselecteerde flessen wijn die de komende tijd besteld worden via de website van de Terborgse Wijncentrale. Binnenkort volgt hier de link.